Dobrodošli u Apartman Lollipop

Apartman Lollipop, smješten u centru Zagreb u ulici Kralja Zvonimra 36a na prvom katu, namješten je kako za opuštajući, tako i za veseo boravak u Zagrebu. Ova mala i jednostavna, a opet udobna i atraktivna garsonjera može ugostiti do tri osobe. Apartman se sastoji od jedne sobe, kuhinje i kupaonice s tušem. U sobi (koja je istovremeno dnevni boravak i spavaća soba) nalazi se bračni krevet te kauč na razvlačenje.

Blizu apartmana je dućan, a pošta se nalazi odmah ulaz do. Iza ugla je i popularni klub Tvornica. Kada ste gladni i nije vam do kuhanja, treba vam svega nekoliko minuta pješice do obližnjeg talijanskog restorana (Baschiera). Preko puta zgrade imate i parkić gdje se možete susresti s prijateljima prije odlaska u nepoznati grad....

Lollipop apartman se nalazi nasuprot tramvajske stanice (linije 1, 9 i 17) i 3 minute od stanice na kojoj staju linije 5, 13 i 7. Linije 9 i 13 vode vas do Glavnog kolodvora i Zrinjevca, a linije 1 i 17 vode vas ravno do Trga Bana Jelačića, sve za samo 3 stanice. Linijama 5 i 7 lako ćete doći do autobusnog kolodvora za 2 stanice. Kartu tramvajskih linija možete preuzeti ovdje.

U slučaju da tražite smještaj na moru, pogledajte naš apartman u Novalji, na otoku Pagu.